Interessante Bøker om Vikingtiden

Det var aldri meningen å selge bøker i vår lille viking netthandel, men disse tre bøkene er så pass spesielle at vi bare måtte ha dem til salgs.  Den Svarte Vikingen etter vår landsmann Bergsveinn Birgisson er en virkelig vekker for dem som er interessert i vikingtiden.

 Som tenåring på Island husker jeg godt at mine besteforeldre fortalte historien om de fjerne sletningene Geirmund Heljarskinn og hans bror Håmund og er det helt fantastisk å oppleve at deres historie blir fortalt på denne måte.   En bok som absolutt er vært å anbefale.

Der er skrevet mange fine bøker om vikingtiden og vi har mange av dem på plass i vår « viking bibliotek «  Vikinger i Krig etter Kim Hjarder og Vegard Vike er en av de beste som vi har lest og vi bruker den flittig.  Dette er en bok som vinkler tingene på en ny måte.

Man kan ha mange forskjellige meninger om frimureriet men denne banebrytende bok etter Arvid Ystad om Frimurerne i vikingtiden berører sannheter på et meget djupt plan som få i vår travle og stressede samfunn vil noensinne oppdage. På mange måter er denne fantastiske boken en reise tilbake til vår åndelige fortid da mennesket var mer i kontakt med naturen og dens mysterier.